Uitbreiding 42 luxe kamers kamers Hotel Princeville

Uitbreiding 42 luxe kamers kamers Hotel Princeville

Uitbreiding Hotel Princeville Breda

Viersterren zakenhotel Princeville is een begrip in Breda en daarbuiten. Dankzij de gunstige ligging aan de A16 tussen Rotterdam en Antwerpen, maar ook vanwege de vele faciliteiten en de vriendelijke service.


Eind 2015 is het nieuwe Hotel Princeville gerealiseerd. Met de komst van een zwembad, sauna, fitnessruimte en daarnaast 42 extra kamers, is hotel Princeville het grootste hotel in Breda. Het hotel heeft nu maar liefst 127 kamers, waaronder een aantal luxe suites.


Sanitair

De afdeling dienstverlening van Techval heeft al het Ideal Standard sanitair voor de nieuwe vleugel mogen leveren.

De vrijstaande baden van Beter Bad maken de luxe beleving van een open badkamer compleet. Ook de stortdouches met gekleurde LED verlichting mogen natuurlijk niet ontbreken in de hotelkamers.

In de thema suites kunnen de gasten heerlijk genieten van de manshoge sunshowers tijdens het douchen. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en kan eventuele pijnklachten verminderen. De UV kuur zorgt daarnaast voor een mooie bruine kleur.


E-installatie

De afdeling projecten heeft de volledige E-installatie voor haar rekening genomen en zoals u kunt zien mag het resultaat er zijn!


Terug naar het overzicht
Techval BV  -  Rijksweg 63  -  5391 LJ Nuland  -  +31 (0) 735 323 693